• Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Bra priser

Vilka är vi?

Gastroteam är en helhetsleverantör inom restaurangkök. Vi är en lokal aktör, men tar oss an projekt i hela Sverige. Gastroteam säljer, leasar och tillverkar restaurangutrustning, såsom bland annat restaurangtillbehör, restaurangmaskiner- och möbler.


Från konsultation till koncept

Vi erbjuder konsultation med kunder där de kan få anpassade, skräddarsydda och unika lösningar efter dess behov. Vi erbjuder även större projekteringar från kundens idé till färdigt koncept, genom tryggt stöd hela vägen från ritbordet till färdig lösning. Vår arkitekt ritar och tar fram grafiska underlag åt dig för att du enklare ska få en helhetsbild över projektet. Genom eget snickeri och duktiga finsnickare hjälper vi er gärna att ta fram möbler och inredning efter önskemål.

Med tanke på vårt stora lager har vi väldigt bra förutsättningar att erbjuda snabb leverans av lagerprodukter. Genom brett sortiment erbjuder vi bra och konkurrenskraftiga priser som passar de flesta, både nystartade som redan etablerade företag.

30 års erfarenhet och branschkännedom

Gastroteam har mer än 30 års erfarenhet och branschkännedom. De ärliga tips och råd vi kan ge kunden kommer från flera års produktutveckling, expertis och kunskaper. Vårt stora intresse och engagemang håller oss alltid uppdaterade med de förändringar som sker på marknaden.


Det är alltid lätt att nå oss på telefon, eller varför inte boka in en tid med oss för ett personligt möte med rådgivning och stöd. Hos oss hittar ni allt under ett och samma tak. Vi hjälper dig gärna med finansieringen inför ditt nästa köp eller projekt.Känn dig alltid trygg att kontakta och fråga oss.

Det är vi som är GastroTeam

Huvudkontor/-säte

Sverige

Abbe

Abbe

Excutive Manager
T: +46 36 777 90 90
@ info@gastroteam.se

Simon

Simon

CFO | Sales Manager
T: +46 76 199 00 08
@: simon@gastroteam.se

Alexander

Alexander

Sales / Logistic
T: +46 76 199 20 38
@ alexander@gastroteam.se

Daniel

Daniel

Sales, Webmaster | E-commerce
T: +46 76 199 20 26
@ daniel@gastroteam.se

Valletina

Valletina

Accounts Payable, Receivable
T: +46 36 777 90 90
@: vallentina@gastroteam.se

Export/Import

EU: 
T: +46 36 777 90 90 | @: info@gastroteam.se

Icke EU/Non-EU:
T: +46 36 777 90 90 | @: info@gastroteam.se