• Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Bra priser

Varför är degblandaren viktig för bagerier & restauranger?

Publicerad 2024-02-23 05:32 av Gastroteam
Varför är degblandaren viktig för bagerier & restauranger?

Degblandare är oftast en nödvändig utrustning för bagerier och restauranger som behöver knåda degen. Rätt typ av degblandare har egenskapen av att knåda degen för att spara tid och arbete genom att effektivt blanda ingredienser och knåda deg på samma gång. Det är viktigt att välja en degblandare som uppfyller dina affärsbehov.

Kommersiella degblandare

Degblandare, knådningsmaskiner.., kärt barn har många namn men låt oss hålla oss med ordet degblandare - Degblandare är idealiska för bagerier, pizzerior eller andra cateringföretag som har till syfte att producerar stora mängder deg varje dag. Degblandare har en knådare. Dessutom tillagar den här typen av kommersiell degblandare degen mycket snabbare.

Hastighet och deg

De flesta degblander har två hastigheter för att hjälpa bagare att knåda degen ordentligt. Genom att öka hastigheten säkerställs det att degen har rätt glutenstruktur. Dessutom har alla spiralknådningsmaskiner på marknaden en krok som bara knådar en del av degen åt gången. Detta minskar värmen från friktion och förhindrar att degen blir allt för fast i sin struktur.

Att välja rätt degblandare

Du kan förbereda bröd, dumplings, pizzadeg och andra brödprodukter. Implementera en degblandare med spiralknådare i ditt företag för att göra det snabbare och mer effektivt. Välj från en mängd olika kapaciteter för att hitta den som bäst passar dina behov av liten eller stor kapacitet, allt beror på hur ofta du använder eller tänkt att använda din degblandare.


Behöver du en degblandare?
https://gastroteam.se/sv/categories/degblandare